Nevoie de o supă fără gluten și primară? Supa de dovlecei prăjiți cu condimente indiene ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 140 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 3 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de ghindă, piper măcinat, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Supă de roșii prăjită cu năut condimentat Indian și foc, Supă indiană de dovleac prăjită cu naan însămânțat, și Supă De Dovleac Prăjită Dulce Condimentată {Vegan} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aranjați primele 5 ingrediente pe o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Stropiți cu ulei; se presara cu piper. Aruncă. Prăjiți la 500 timp de 30 de minute sau până când legumele sunt fragede, întorcându-se o dată. Se răcește timp de 10 minute. Curățați dovleceii de ghindă; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acorn Squash
Legume
Piper
Ulei De Gătit
4
Combinați amestecul de legume, 2 căni de apă, pudră de curry, garam masala și ardei roșu într-un robot de bucătărie; pulsează până la consistența dorită. Răzuiți amestecul într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă bulionul; se aduce la fierbere. Gatiti 10 minute, amestecand ocazional si amestecati sare.