Supă De Chifteluțe Cu Cuscus
Supa de chiftele cuscus ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 10 și costă $1.41 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 152 calorii. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați kale, piper, cutii de carton stoc de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 80%. Încercați Supă De Chiftele, Supa de chiftele mamei, și Supă De Chiftele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați carnea de vită, busuiocul, oregano și sarea. Forma în 1/2-in. bile. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, chiftele maro; scurgere.
Scoateți chiftelele și puneți-le deoparte.
În aceeași tigaie, ceapa maro în ulei.
Adăugați verdeață și kale; gătiți 6-7 minute mai mult sau până se ofilesc.
Într-un cuptor olandez, combinați amestecul de verdeață, chifteluțe, stoc, oțet, fulgi de piper și piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. Reveniți la fierbere. Se amestecă cuscusul. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când cuscusul este fraged, amestecând o dată.