Supă De Carne De Vită

Supă De Carne De Vită
Supa de carne de vită Shank ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1044 calorii, 79G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 64% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de zahăr, cimbru, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Coadă De Vită Prăjită, Carne De Vită Piperată În Vin Roșu, și Sos De Coadă De Vită Peste Mămăligă.

Instrucțiuni

1
În oală mare stoc macerat mazăre în 2 cani de apa timp de 1 oră. Gătiti mazărea la foc mediu, verificând continuu pentru a vedea dacă trebuie adăugată mai multă apă. Când mazărea se face pe jumătate, (aproximativ 40 de minute) adăugați cartofi dulci și eddoes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
StocStoc
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Gatiti sub presiune carnea de vita cu usturoi pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
UsturoiUsturoi
3
Într-un bol separat de amestecare combinați făina, făina de porumb și suficientă apă pentru a forma un aluat funcțional. Frământați până la o consistență lipicioasă, adăugând mai multă făină dacă aluatul se lipeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Rulați aluatul la o grosime de 1/4 de inch și tăiați în benzi de 1 inch cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Odată ce mazărea împărțită și cartofii sunt gătite, adăugați țelină, ceapă, coadă și găluște. Condimentează cu cimbru, zahăr, oțet, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Mazăre împărțităMazăre împărțită
CartofiCartofi
OțetOțet
țelinățelină
CeapăCeapă
ZahărZahăr
CimbruCimbru
6
Lăsați să fiarbă până când găluștele plutesc și apoi serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista