Supa de Anul Nou este o fără gluten și vegan supă. Această rețetă servește 4 și costă 92 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 265 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 67 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați verdeață de collard, ulei de măsline, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Supa de Anul Nou, Supă de Anul Nou, și Supă De Tăiței De Anul Nou.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală de supă la foc mediu; gătiți și amestecați usturoiul până începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și morcovii. Gatiti si amestecati pana cand morcovii incep sa se rumeneasca si ceapa devine translucida, 7-8 minute. Gatiti si amestecati verdeturile de varza in amestecul de ceapa pana se ofilesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Se toarnă bulionul de legume și mazărea cu ochi negri în legume, se aduce la fierbere și se reduce focul la minim. Acoperiți și fierbeți supa până când legumele se înmoaie, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
În timp ce supa fierbe, amestecați quinoa și apa într-o cratiță, aduceți la fierbere și reduceți focul la minim. Acoperiți și fierbeți până când apa s-a absorbit în quinoa, aproximativ 10 minute. Se amestecă quinoa gătită în supă și se fierbe până când verdele de collard sunt fragede, încă aproximativ 10 minute. Se amestecă oțetul de cidru în supă după gust și se condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Collard Greens
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Quinoa Gătită
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime