Supă cremoasă de roșii cu crutoane cu unt
Supa cremoasă de roșii cu crutoane cu unt este o vegetarian supă. Această rețetă servește 6. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 254 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ulei de măsline, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă cremoasă de roșii cu crutoane Multigrain, Supă cremoasă de roșii cu brânză la grătar "crutoane", și Supă Cremoasă De Roșii Cu Usturoi Cu Crutoane De Brânză La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, topiți 1 lingură de unt în 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați ceapa feliată și usturoiul zdrobit și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile și sucul lor, apa, smântâna grea, zahărul, ardeiul roșu zdrobit, semințele de țelină și oregano și condimentați cu sare și piper. Aduceți supa la fiert la foc mare, rupând roșiile cu spatele unei linguri. Reduceți căldura la moderat și fierbeți timp de 10 minute.
Între timp, într-o tigaie mică, gătiți restul de 1 lingură de unt la foc moderat până când începe să se rumenească, aproximativ 1 minut. Răsturnați untul rumenit într-un castron mediu.
Adăugați uleiul de măsline în tigaie.
Adăugați pâinea tăiată cubulețe și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 6 minute.
Transferați pâinea în untul rumenit și aruncați bine.
Lucrând în loturi, transferați supa de roșii într-un blender și piureul până se omogenizează. Întoarceți supa într-o oală curată și reîncălziți supa, dacă este necesar. Condimentează supa cu sare și piper. Puneți supa în boluri și serviți cu crutoanele.