Supă Asiatică De Tăiței De Pui

Supă Asiatică De Tăiței De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa Asiatică de tăiței de pui. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 148 calorii. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână paste cu păr de înger, usturoi îmbuteliat, coriandru și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Asiatică De Tăiței De Pui, Supă Asiatică De Tăiței De Pui, și Supă Asiatică De Tăiței De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoi, ghimbir și lemongrass; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
3
Adăugați apă și bulion; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
4
Adăugați pui și paste; gatiti 5 minute sau pana cand puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PastePaste
5
Se ia de pe foc; se amestecă ingredientele rămase.
6
Lăsați să stea 5 minute. Aruncați lemongrass.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista