Sundaes cu pere

Sundaes cu pere
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare din sud. Încercați să faceți pear Sundaes acasă. Această rețetă servește 4 și costă 1,28 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 370 de calorii. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 10 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, sirop de ciocolată, cireșe maraschino și alte câteva ingrediente, le puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 37%. Acest scor nu este atât de grozav. Sundaes cu pere, Sundaes cu pere și Sundaes cu pere sotate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți fiecare jumătate de peră într-un vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Cu Miez și Feliate 1/Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Cu Miez și Feliate 1/
2
Stropiți cu topping de caramel și sirop de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jif® Unt De Arahide CremosJif® Unt De Arahide Cremos
5 Linguri Sirop De Capsuni5 Linguri Sirop De Capsuni
3
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)(mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)
4
Se ornează cu frișcă și o cireșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Runde De Paine ScurteRunde De Paine Scurte
12 Uncii De Cireșe Proaspete Sau Congelate12 Uncii De Cireșe Proaspete Sau Congelate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Moscato, Moscato Dasti

Sundae poate fi asociat cu Crem Sherry, Băutură alcoolică și Categoria de produse alimentare. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Iron Horse Wedding Cuvee. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Iron Horse Wedding Cuvee
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista