Sufleu de cartofi dulci afumat

Sufleu de cartofi dulci afumat
Rețeta Smokey Sweet Potato Souffle este gata în aproximativ 2 ore și 20 de minute și este cu siguranță o opțiune excelentă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 1,68 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 10. O porție conține 439 de calorii, 12 g de proteine și 20 g de grăsimi. 198 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de slănină, sirop de arțar de gradul b, sare și piper cușer și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 71%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Sufleul de cartofi dulci afumat, Supa de cartofi dulci și Supa de rață și cartofi dulci.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei
3
Prăjiți cartofii pe tavă până când sunt complet fierți, aproximativ 1 oră. Dați deoparte până se răcește suficient pentru a fi manipulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Spice Islands® 100% Extract Pur De Vanilie Bourbon1 Linguriță Spice Islands® 100% Extract Pur De Vanilie Bourbon
4
Între timp, gătiți baconul într-o tigaie mare la foc mediu-înalt până devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ei Pe Piața Locală.Pentru Ei Pe Piața Locală.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu GheațăTăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu Gheață
5
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie, păstrând grăsimea de slănină topită. Tăiați baconul și lăsați-l deoparte, rezervând 1/4 cană pentru ornat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ei Pe Piața Locală.Pentru Ei Pe Piața Locală.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Scotch BonnetArdei Scotch Bonnet
6
Curățați cartofii dulci și piureați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Decojite și Fără Miez, Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch Sau 12 Uncii De Sos De Mere NeîndulcitMere Decojite și Fără Miez, Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch Sau 12 Uncii De Sos De Mere Neîndulcit
7
Adăugați cartofii într-un castron mare. Se amestecă chipotle tocat, sosul chirpici, siropul de arțar, baconul tocat și gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Colorant Alimentar și Stropire Pentru Decorare, OpționalColorant Alimentar și Stropire Pentru Decorare, Opțional
Ulei De PiperUlei De Piper
1 Linguriță Spice Islands® 100% Extract Pur De Vanilie Bourbon1 Linguriță Spice Islands® 100% Extract Pur De Vanilie Bourbon
Pentru Ei Pe Piața Locală.Pentru Ei Pe Piața Locală.
Morcovi Proaspeți, Tăiați CubulețeMorcovi Proaspeți, Tăiați Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Chifle Sandwich Submarin (aproximativ 10 Inchi)2 Chifle Sandwich Submarin (aproximativ 10 Inchi)
8
Se amestecă până se combină. Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Cubanelle, Tocat Sau Feliat Subțire1 Ardei Cubanelle, Tocat Sau Feliat Subțire
9
Într-un castron mare separat, bate albușurile spumă până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Zahăr De Patiserie și AfineSuplimentar Zahăr De Patiserie și Afine
Echipamente pe care le vei folosi
2 Chifle Sandwich Submarin (aproximativ 10 Inchi)2 Chifle Sandwich Submarin (aproximativ 10 Inchi)
10
Adăugați 1/3 de albușuri bătute spumă în amestecul de cartofi dulci și pliați pentru a crea o bază mai ușoară. Încorporați albușurile rămase până când se încorporează, lăsând niște dungi albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Decojite și Fără Miez, Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch Sau 12 Uncii De Sos De Mere NeîndulcitMere Decojite și Fără Miez, Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch Sau 12 Uncii De Sos De Mere Neîndulcit
Suplimentar Zahăr De Patiserie și AfineSuplimentar Zahăr De Patiserie și Afine
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
11
Ungeți o tavă de copt de 2 litri cu puțină grăsime de slănină rezervată și turnați ușor amestecul de sufle de cartofi dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Decojite și Fără Miez, Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch Sau 12 Uncii De Sos De Mere NeîndulcitMere Decojite și Fără Miez, Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch Sau 12 Uncii De Sos De Mere Neîndulcit
Pâine Franțuzească Tăiată în Cuburi De 1 Inch și Uscată Peste NoaptePâine Franțuzească Tăiată în Cuburi De 1 Inch și Uscată Peste Noapte
Echipamente pe care le vei folosi
Spice De Porumb Perfect La Gratar, Boabe ScoaseSpice De Porumb Perfect La Gratar, Boabe Scoase
12
Se presară cu restul de bacon tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ei Pe Piața Locală.Pentru Ei Pe Piața Locală.
13
Puneți tava de copt pe o tavă și coaceți 40 de minute. Bucurați-vă!
Echipamente pe care le vei folosi
Spice De Porumb Perfect La Gratar, Boabe ScoaseSpice De Porumb Perfect La Gratar, Boabe Scoase
1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei

Vin recomandat: șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Șampania, Bordeaux și White Burgundy sunt alegeri excelente pentru sufle. Vinul francez este la fel de divers ca și mâncarea franțuzească, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa ta necesită un vin alb, s-ar putea să încerci și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec de roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile folosite la producerea cavalor sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de învechire minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele aflate în învechire sunt supuse tehnicii déplacé, care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, peste mai mult de 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este un cava delicat, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice. Blend: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Revista