Strawberry Margarita Pizza
Strawberry Margarita Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 221G de grăsime, și un total de 4832 calorii. Pentru $12.6 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți amidon de porumb, căpșuni, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar, Margarita Pizza, și Margarita Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Puneți aluatul de biscuiți pe o tigaie de pizza de 12 inci, rulând pentru a se potrivi pe margini într-un strat uniform.
Coaceți aluatul cookie 'crustă' în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 10 până la 14 minute. Se răcește crusta la temperatura camerei până se răcește suficient pentru a se manipula. Glisați cu grijă spatula sub' crustă ' și scoateți-o din tigaie într-un platou mare și plat de servire.
Bateți 1 cană de lapte și budinca se amestecă împreună într-un castron până se omogenizează; pune deoparte până se pune.
Bateți crema de brânză și 1/2 cană de lapte împreună într-un castron separat.
Adăugați amestecul de budincă în amestecul de cremă de brânză și amestecați până se omogenizează; se întinde uniform peste 'crusta.'
Se amestecă amestecul de margarita, zahărul și amidonul de porumb împreună într-o cratiță la foc mediu-mare; gatiti si amestecati pana cand zaharul se dizolva complet si amestecul se ingroasa intr-un sirop.
Se ia de pe foc pentru a se răci ușor. Se amestecă căpșunile în sirop; se toarnă pe crusta de pizza și se întinde uniform.
Punctați stratul de căpșuni cu topping bătut.