Steffotto Grec
Steffotto greacă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 398 calorii, 33g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,34 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, cuișoare măcinate, bețișoare de scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Burgeri greci de pui {cu ceapă roșie murată și sos de iaurt grecesc}, Găini Cornish ușor la grătar și dovlecei cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească, și Salată grecească de Avocado și pui la grătar cu sos grecesc.
Instrucțiuni
Rumeniti mandrina intr-o tigaie mare.
Adăugați ciuperci și ceapă în carne și gătiți până la moale.
Transferați într-o tigaie rezistentă la cuptor.
Amestecați împreună pasta de roșii, oțetul de vin și zahărul brun.
Se toarnă acest amestec peste carne și legume.
Adăugați bețișoare de scorțișoară, presărați cuișoare întregi și sare și piper după gust. Se diluează cu apă pentru a acoperi toate.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de cel puțin 2 până la 2 1/2 ore.