Sos ShaSha
Sosul ShaSha ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de sosuri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 229 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru 1,19 USD pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de vin alb, făină, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 36%. Încearcă Sos Zhoug (alias sos Schug) - un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu, Tofu prăjit cu sos asiatic de prune sau sos thailandez de arahide, și Gyro de miel cu sos Tzatziki și sos picant de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, curățați ardeii, usturoiul, muștarul și oțetul.
Se toarnă piureul într-o cratiță nereactivă, apoi se adaugă zahărul și se aduce la fierbere la foc mare. Coborâți focul și fierbeți amestecul timp de 30 de minute.
Într-un castron mic sau pahar de suc, amestecați făina și 1/2 cană de apă pentru a face o pastă netedă.
Bateți-l în amestecul de ardei și continuați să fierbeți timp de 20 de minute, amestecând regulat, până devine foarte gros.
Lăsați sosul să se răcească, apoi turnați-l într-un recipient nereactiv acoperit (cum ar fi un borcan de sticlă). Sosul poate fi refrigerat până la 1 lună.
Fotografie de Andrew Mccaul