Sos pentru pizza de grădină
Ai nevoie de un sos fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan? Sosul pentru pizza Garden-Fresh ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 14 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 19 calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsimi. Această rețetă servește 32. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți ulei de măsline, oregano, pastă de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 37%. Rețete similare sunt Fresh Garden Pizza, Garden Fresh Tarter Sos și Fusilli cu Garden-Fresh Tomato "Sauce.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare antiaderentă, căliți ciupercile, ceapa și ardeii în ulei până se înmoaie. Se amestecă roșiile, pasta de roșii, apa, zahărul, busuioc, oregano, pudra de usturoi și sarea. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 1 oră sau până când sosul atinge grosimea dorită, amestecând din când în când.
Se amestecă piper; gătiți încă 5 minute.
Întindeți cantitatea dorită peste o crustă de pizza sau răciți și apoi dați la frigider sau congelați. Sosul poate fi congelat până la 3 luni.