Sos Japonez De Friptură De Susan

Sos Japonez De Friptură De Susan
Rețeta sosului japonez de friptură de susan este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție conține 122 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați paprika, tahini, maioneză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Ton Cu Crustă De Susan Cu Sos Japonez De Scufundare, Benzi friptură cu sos de scufundare Japonez, și Taitei japonezi cu sos de susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți tahini, sosul de soia, maioneza, usturoiul, ghimbirul și ardeiul împreună într-un bol. Amestecați treptat apa în amestec până ajungeți la consistența dorită. La frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Sos De SoiaSos De Soia
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
TahiniTahini
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista