Sos Italian de casă al bunicii și chiftele

Sos Italian de casă al bunicii și chiftele
Sosul Italian de casă al bunicii și chiftele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă servește 10. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză romano, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Chiftele Italiene De Casă, Chiftele Italiene De Casă, și Chiftele Italiene De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare combinați pasta de roșii, apa, usturoiul, frunzele de dafin, busuiocul și sarea. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la minim și fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Într-o tigaie, Cotletele de porc maro în ulei de măsline se pun apoi în amestecul de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Sotati ceapa si ciupercile in aceeasi tigaie in care ati rumenit Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați-le și la sos. Se fierbe sosul cel puțin 8 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
5
Pentru a face chiftelele: Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Combinați carnea de vită, carnea de porc, vițelul, brânza Romano, sarea, piperul, pesmetul, usturoiul, pătrunjelul și ouăle; se amestecă bine. Formați în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RomanoBrânză Romano
PesmetPesmet
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
OuăOuă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
VitelVitel
7
Așezați pe o foaie de copt care a fost pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți chiftele timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Așezați chiftelele într-un bol de servire când coacerea este completă și puneți-le la frigider. Aproximativ 2 ore înainte de cină pop chiftele în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții10
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista