Sos de roșii Chef John

Sos de roșii Chef John
Sosul de roșii al lui Chef John este un fără gluten, fără lactate și pescatarian sos. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 112 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de roșii san marzano, fulgi de piper, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos Chimichurri Chef John, Sosul alb al bucătarului John, și Chef John 's Shepherd' s Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți uleiul de măsline, ceapa, țelina și un vârf de sare într-o cratiță mare grea sau cuptor olandez la foc mediu-mic. Gatiti pana cand ceapa este foarte moale, aproximativ 15 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se amestecă usturoiul în amestecul de ceapă și se gătește doar până se parfumează, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Turnați roșiile și sucul lor într-un bol mare de amestecare și folosiți-vă mâinile pentru a zdrobi roșiile până când arată piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Amestecați zahărul, 1 linguriță de sare, pasta de hamsie, oțetul de vin alb, ierburile italiene și fulgii de ardei roșu în amestec de legume. Ridicați focul la mediu și gătiți doar până când lichidul s-a evaporat. Se amestecă pasta de roșii și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Se toarnă roșiile San Marzano și pătrunjelul. Aduceți sosul la foc mic, întoarceți focul la minim și fierbeți timp de 1 1/2 ore, adăugând puțină apă pe măsură ce sosul se gătește. Se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista