Sos De Grătar Cu Carne De Curcan Glazurată

Sos De Grătar Cu Carne De Curcan Glazurată
Rețeta sos de grătar pâine de curcan glazurată este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest fel principal are 528 calorii, 79G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 5,71 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, piper, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pâine De Carne Glazurată La Grătar, Friptură De Curcan La Grătar, și Carne De Curcan Glazurată.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Big Smooth Old Vine Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Mare Buna Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Mare Buna Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Big Smooth Zinfandel se deschide cu arome de spargere de cireșe negre delicioase, mure, smochine și framboise. Nucă de cocos prăjită, vanilie tahitiană și indicii de mărar afumat se ridică din pahar, ca urmare a îmbătrânirii stejarului American. Mătăsos neted pe palat, cu arome de boysenberry, reducere de rodie și coacăze roșii care vă întâmpină la prima înghițitură. Pe mijlocul palatului, notele proaspete de nucă de cocos și fasole de vanilie plutesc și vă lasă cu un finisaj echilibrat.Asociați acest vin cu capsele dvs. preferate pentru grătar - vă sugerăm coaste picante pentru copii
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate51
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista