Pizza cu pui la grătar în stil californian de la Kraft

Pizza cu pui la grătar în stil californian de la Kraft
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare la grătar. Încercați să faceți acasă pizza cu pui la grătar în stil California din Kraft. Această rețetă face 2 porții cu 585 de calorii , 57 g de proteine și 24 g de grăsime fiecare. Pentru 2,98 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Este perfect pentru Ziua Tatălui . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Un amestec de sos de grătar original și îndrăzneț, aluatul tău preferat pentru pizza, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 60% . Rețete similare includpizza de pui la grătar în stil California de la Kraft , pizza de pui la grătar în stil California și KRAFT Home-Style BBQ Chicken Mac .

Instrucțiuni

1
Încinge cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Gătiți și amestecați puiul într-o tigaie mare pulverizată cu spray de gătit, la foc mediu-înalt, timp de 4 până la 5 minute. sau până când este gata. Se amestecă 1 lingură de sos grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Ungeți crusta de pizza cu sosul de grătar rămas; acoperiți cu pui, legume și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
4
Pune crusta direct pe grătarul din mijloc al cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
5
Se coace 8 min. sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Sangiovese, Shiraz și Vinul Barbera sunt alegeri excelente pentru pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu o evaluare de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Vinul, unul cu un impact important, prezinta un rosu rubiniu intens in tonalitate. La nas este complex, cu arome de fructe roșii, zmeură, mure și cireșe coapte, pe lângă notele sale de condimente și lemn dulce de la final. Aromele sunt coapte și dulci și sunt susținute de taninuri substanțiale, rotunde și ample în sprijinul structurii suple și catifelate. Lungă și persistentă, aciditatea sa tonică este o caracteristică clasică a Sangiovese cultivat la Badia a Passignano.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista