Somon Glazurat Cu Arțar

Somon Glazurat Cu Arțar
Somonul glazurat cu arțar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghimbir, suc de mere, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Somon Glazurat Cu Arțar, Somon Glazurat Cu Arțar, și Somon Glazurat Cu Arțar.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Revista