Somon De Cimbru De Primăvară

Somon De Cimbru De Primăvară
Somonul de cimbru de primăvară este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 20 de porții. O porție conține 41 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, sare, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Stran De Primăvară Și Flan De Cimbru, Vinetă de ceapă de primăvară și cimbru, și Tocană De Pui Cu Cimbru De Primăvară.

Instrucțiuni

1
Se amestecă suc de mandarină, ulei, cimbru, muștar măcinat, praf de usturoi, sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De MandarineSuc De Mandarine
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați somonul într-o pungă mare de plastic resigilabilă sau într-un vas de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați marinada; întoarceți-vă să acoperiți bine.Se dă la frigider 20 de minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
4
Scoateți somonul din marinată. Aruncați orice marinată rămasă.Se fierbe 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În36 m.
Porții20
Scor De Sănătate11
Revista