Somon cu wasabi-Creme Fraiche

Somon cu wasabi-Creme Fraiche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu wasabi-creme Fraiche. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 457 calorii. Pentru $7.1 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Un amestec de sare și piper, Creme fraiche, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Acadele cu Mousse de somon afumat cu wasabi Creme Fraiche și fulgi de wonton la cuptor, Germeni de grâu și ghimbir, cremă de Wasabi și cremă de ton Fraiche Cupcakes, și Somon cu verdețuri & CR ampermormme fra aprox. che.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați fileul în tigaie și presărați ușor sare și piper după gust. Îmi place să folosesc o tigaie cu jumătate de foaie și să-mi păstrez fileul într-o singură bucată până la servire, dar puteți folosi cu ușurință bucăți individuale de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Într-un castron mic, amestecați creme fraiche cu pasta de wasabi (începeți cu 1 linguriță de pastă de wasabi și adăugați mai multe după bunul plac).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Pastă De WasabiPastă De Wasabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Slather wasabi-Creme fraiche pe somon și apoi se presară pe feliile de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
WasabiWasabi
5
friptură (coace? - Nu sunteți niciodată sigur care este termenul potrivit pentru pește) la cuptor timp de 15 - 20 de minute până când este gătit. Un file mai plat, cum ar fi sockeye, ar trebui să se gătească complet în 15 minute. Piesele mai groase ar putea dura puțin mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Presărați furikake deasupra fileului și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FurikakeFurikake

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate99
Revista