Somon cu Satsuma-glazură de soia
Somonul cu Satsuma-glazură de soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 326 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână suc de portocale satsuman, ulei de canolan, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Endive prăjite cu glazură Satsuma, Somon cu semințe lipicioase cu salată satsuma, și Satsuma Fistic Dacquoise & Satsuma Fistic Buttercream pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați somon în pungă;sigiliu. Marinați la frigider 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Scoateți somonul din pungă, rezervând marinada. Se strecoară marinada printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Puneți marinada într-o cratiță mică la foc mare. Aduceți la fierbere; gatiti pana se reduce la 1 cana (aproximativ 6 minute).
Combinați 1 lingură de apă și amidon de porumb într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Adăugați secțiuni portocalii; gatiti 30 de secunde. Pune deoparte; păstrați cald.
Așezați somonul pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; se fierbe 8 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Se presară cu fâșii de ceapă verde.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.