Somon Afumat-Cardamom Răspândit
Somon afumat-răspândirea cardamomului este o fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 39 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează cel mai bine ca un condiment, și se face în jurul 45 minute. Un amestec de coajă de lămâie, arpagic, file de somon afumat la cald și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Somon Afumat Răspândit, Somon Afumat Răspândit, și Somon Afumat Răspândit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați jumătate de somon, smântână, coajă, suc, cardamom și piper într-un robot de bucătărie. Procesați până la neted.
Transferați amestecul de somon într-un castron.
Tăiați grosolan somonul rămas și pliați în amestec de somon. Îndoiți ușor în 1/4 cană de arpagic. Acoperiți și răciți.
Garnisiți cu arpagic tocat suplimentar, dacă doriți.
Cum să fumezi la cald un somon: pe lângă peștele proaspăt de la ghișeul cu fructe de mare, Fii atent la somonul afumat, fie afumat la cald (kippered), fie afumat la rece (lox). Folosesc somon afumat la cald iarna pentru pizza și alte feluri de mâncare sărate. Lox este mai delicat și nu ține la gătit, dar îl servim cu pâine prăjită la micul dejun și cu aperitive după-amiaza.
Deși peștele afumat comercial este ușor disponibil, vă puteți pregăti și pe grătar cu așchii de lemn disponibile în pungi mici de pe majoritatea piețelor. Prefer lemnul de arin dacă este disponibil. Folosiți acest somon afumat în rețetele de aici sau adăugați-l la paste, pizza sau o salată de fel principal. -KD
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.