Somon Afumat & Arpagic Pateu

Somon Afumat & Arpagic Pateu
Somon afumat & Arpagic Pate este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 85 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână arpagic, cremă de hrean, somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Încercați Somon Afumat Pate, Pate De Somon Afumat, și Somon Afumat & Pate Marar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateUșor
Gata În6 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista