Sole Petrale Saut Saut În Sos De Unt De Ierburi

Sole Petrale Saut Saut În Sos De Unt De Ierburi
Saut petrale sole în sos de unt de plante este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 20 de porții. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 84 calorii. 43 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de arpagic, șalotă, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Phyllo-crusted Petrale Sole, Rulouri De Talpă Petrale Cu Piure De Conopidă, și Talpă Petrale cu varză de Bruxelles de lămâie.

Instrucțiuni

1
1 bateți fileurile de talpă uscate cu prosoape de hârtie. Există multă umiditate în talpa petrale, așa că poate fi necesar să le uscați de două ori. Sareți ușor fileurile pe ambele părți.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoleSole
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, fără stick, la foc mediu-mare. Odată ce uleiul este fierbinte, adăugați cu grijă fileurile în tigaie. Rumeniti fileurile usor pe ambele parti.Peștele este gătit atunci când se fulgi ușor și nu mai este translucid. Fileurile de talpă se vor găti foarte repede, nu mai mult de câteva minute pe fiecare parte, așa că nu vă îndepărtați de tigaie în timp ce gătiți. După ce ați terminat, scoateți fileurile din tigaie și așezați-le pe o farfurie caldă.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TalpăFileuri De Talpă
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați șalotă în tigaie și sotati până se înmoaie. Deglazați tigaia cu vin alb și răzuiți bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați unt și rotiți ușor pentru a face un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Adăugați ierburi și stoarceți puțin suc de lămâie în sos. Lingură peste talpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
SoleSole
6
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista