Skordalla cu năut

Skordalla cu năut
Skordalla cu naut este o reteta lacto ovo vegetariana cu 4 portii. O porție conține 714 calorii , 26 g de proteine și 34 g de grăsimi . Pentru 1,95 USD per porție , această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare, pătrunjel cu frunze plate, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 66% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt năutul prăjit Harissa cu dovleac și năut Delicata , năutul cu spanac și năutul picant .

Instrucțiuni

1
Într-un castron, înmuiați pâinea în lapte timp de 30 de minute. Stoarceți excesul de lapte din pâine (păstrați laptele) și puneți pâinea într-un blender cu usturoiul, zeama și coaja de lămâie, migdalele, uleiul de măsline și sare. Se face piure până la omogenizare, adăugând suficient lapte pentru a obține o consistență de hummus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
(23)(23)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se amestecă cu năutul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
3
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare în ceea ce privește rezultatele.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista