Skordalla cu năut
Skordalla cu naut este o reteta lacto ovo vegetariana cu 4 portii. O porție conține 714 calorii , 26 g de proteine și 34 g de grăsimi . Pentru 1,95 USD per porție , această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare, pătrunjel cu frunze plate, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 66% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt năutul prăjit Harissa cu dovleac și năut Delicata , năutul cu spanac și năutul picant .
Instrucțiuni
Într-un castron, înmuiați pâinea în lapte timp de 30 de minute. Stoarceți excesul de lapte din pâine (păstrați laptele) și puneți pâinea într-un blender cu usturoiul, zeama și coaja de lămâie, migdalele, uleiul de măsline și sare. Se face piure până la omogenizare, adăugând suficient lapte pentru a obține o consistență de hummus.
Se amestecă cu năutul și pătrunjelul.
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare în ceea ce privește rezultatele.