Semințe de dovleac cremoase și Verde Chile Posole

Semințe de dovleac cremoase și Verde Chile Posole
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Semințele cremoase de dovleac și Posolul verde de Chile ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 280 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, serrano chile, hominy și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chile Verde-Posole de porc, Verde Chile Carne De Porc Posole, și Carne De Porc Verde Chile Posole Tocană Cu Nopales.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broiler cu grătar de cuptor 3 in. de la căldură. Puneți ceapă galbenă, poblanos, serrano, tomatillos și usturoi pe o foaie de copt cu margini. Se fierbe, întorcându-se, până când legumele se rumenesc până se înnegresc peste tot, 15 până la 30 de minute, mutându-le într-un castron ca rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
TomatillosTomatillos
LegumeLegume
Piper PoblanoPiper Poblano
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
BolBol
2
Lasă să se răcească.
3
Prăjiți ardeii iute ancho într-o oală mare la foc mediu până când sunt parfumați, apăsând cu clești și rotind ocazional, aproximativ 3 minute. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Peel și semințe poblanos și serrano. Cojiți usturoiul. Vârtej serrano, usturoi, ceapă, tomatillos și orice sucuri și 1/2 cană semințe de dovleac într-un robot de bucătărie până când sunt foarte netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
TomatillosTomatillos
Piper PoblanoPiper Poblano
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Se toarnă în oală cu anchos întregi (se vor destrăma pe măsură ce gătesc). Tăiați grosolan poblanos și adăugați în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PoblanoPiper Poblano
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Se amestecă hominy, 5 căni de bulion, 2 lingurițe. oregano și chimenul. Acoperiți, aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când aroma de chimen este moale, aproximativ 45 de minute. Aruncați orice bucăți mari de ancho chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
HominyHominy
BulionBulion
ChimenChimen
7
Se amestecă dovleceii în posole și se fierbe doar până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați mai mult bulion dacă doriți o supă mai subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
BulionBulion
SupăSupă
8
Puneți oala în boluri și serviți cu semințele de dovleac rămase și oregano și alte acompaniamente după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista