Scoici în sos de șampanie
Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $2.6 pe portie. O porție conține 96 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Anul Nou va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare, tarhon, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Scoici cu praz în sos de șampanie, Friptură și scoici cu sos de unt de șampanie, și A rămas peste vin sau șampanie? Nici O Problemă! Somn prăjit peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Uscați scoicile cu un prosop de hârtie.
Adăugați scoici în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați ciuperci și șalotă în tigaie; sotati 3 minute sau până când lichidul se evaporă și ciupercile se întunecă. Se amestecă șampanie, muștar, sare și tarhon, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna.