Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $2.6 pe portie. O porție conține 96 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Anul Nou va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare, tarhon, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Scoici cu praz în sos de șampanie, Friptură și scoici cu sos de unt de șampanie, și A rămas peste vin sau șampanie? Nici O Problemă! Somn prăjit peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Uscați scoicile cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
2
Adăugați scoici în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ciuperci și șalotă în tigaie; sotati 3 minute sau până când lichidul se evaporă și ciupercile se întunecă. Se amestecă șampanie, muștar, sare și tarhon, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.