Sandvișuri Teriyaki
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare japoneză. Încercați să faceți sandvișuri Teriyaki acasă. Acest fel principal are 423 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,74 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, ceapă verde, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 52%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sandvișuri De Porc Teriyaki, Sandvișuri De Pui Teriyaki, și Sandvișuri De Porc Teriyaki.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în felii subțiri de mușcătură. Într-un 3-qt. aragaz lent, combinați sosul de soia, zahărul, ghimbirul și usturoiul.
Adăugați friptură. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-9 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea cu o lingură cu fante; pune deoparte. Turnați cu grijă lichidul într-o ceașcă de măsurare cu 2 cani; grăsime degresată.
Adăugați apă în lichid pentru a măsura 1-1 / 2 căni.
Se toarnă într-o cratiță mare.
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; adăugați în tigaie. Gatiti si amestecati pana se ingroasa si clocotita, aproximativ 2 minute.
Adăugați carne și încălziți.
Periați rulourile cu unt; se fierbe 4-5 in. de la căldură timp de 2-3 minute sau până se prăjește ușor. Umpleți cu carne, ananas și ceapă verde.