Salsa Verde Cu Avocado

Salsa Verde Cu Avocado
Salsa Verde cu Avocado ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,48 USD pe porție. O porție conține 396 calorii, 11g de proteine, și 25g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, suc de lime, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 74 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas, Avocado Salsa Verde, și Avocado Salsa Verde pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista