Salsa destul de rapidă
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, Salsa destul de rapidă ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovovegetariană de încercat. Pentru 1,48 USD per porție , primești un aperitiv care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 1 g de grăsime și un total de 91 de calorii . Această rețetă de la Allrecipes are 3 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, frunze de coriandru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor mexicane. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 62% . Rețete similare includ salsa de fructe rapidă , salsa de ananas rapid și proaspăt și O creație destul de decentă: cioburi de miel înăbușite cu puré de păstârnac .
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Tapetați o tavă mare de copt cu folie de aluminiu.
Aranjați roșiile, ceapa și ardeiul jalapeno pe foaia de copt pregătită.
Prăjiți legumele sub broiler până când pielea se înnegrește, aproximativ 10 minute.
Combinați legumele prăjite, usturoiul, coriandru, sucul de lămâie, sarea și ardeii chipotle într-un blender; amestecați până la consistența dorită. Păstrați porțiile neutilizate la frigider până la 1 săptămână.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vietti Cascinetta Moscato d'Asti. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
De culoare galben deschis la soare și ușor încrețit, acest Moscato d'Asti are arome intense de piersici, petale de trandafir și ghimbir. La palat este delicat dulce și spumant, cu aciditate modestă, echilibru bun, complexitate bună și un final de caise proaspete. Minunat ca aperitiv, acompaniament perfect pentru bucătăria pan-asiatică și homar, precum și produse de patiserie, deserturi cremoase și pe bază de fructe și brânzeturi albastre.