Salsa de rosii cu zmeura

Salsa de rosii cu zmeura
Rețeta Salsan de roșii cu zmeură este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță o opțiune uimitoare fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 146 de calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsimi . Pentru 41 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Funcționează bine ca aperitiv ieftin. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr brun, suc de lămâie, zmeură și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu un scor de 19% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui la grătar cu salsa de roșii și zmeură , salsa de molcajete (roșii prăjite și salsa verde de Chile) și carne de porc crocantă cu salsa de avocado și salsa de roșii .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele 12 ingrediente. Se acopera si se da la frigider pentru 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți cu chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca La Marca Prosecco. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
La Marca Prosecco
La Marca Prosecco
Acest vin spumant are o culoare palid, auriu. Bulele sunt pline de textura și persistente. La nas vinul aduce citrice proaspete cu note de miere si flori albe. Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită. Finalul este ușor, revigorant și crocant. Serviți întotdeauna La Marca Prosecco răcit între 46-50°F. Un vin spumant italian versatil, La Marca Prosecco poate fi servit în fluturi spumante sau pahare de vin alb. O sticlă plină servește aproximativ 5-7 pahare. După turnarea primei runde, sigilați sticla deschisă cu un dop pentru a menține vinul rămas proaspăt și efervescent și pentru a menține vinul la rece la 46-50°F. O sticlă deschisă ar trebui să dureze aproximativ 3-4 ore cu sticla închisă.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Revista