Salsa de fructe

Salsa de fructe
Rețeta Salsa cu fructe îți poate satisface pofta mexicană în aproximativ 15 minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană are 141 de calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Pentru 1,03 USD per porție , obțineți un aperitiv care servește 4. 56 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită kiwi, ardei iute jalapeno, coriandru și ceapă. Cu un scor de 97% , acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fruit Cup Salsa (salsa de fructe în cupe individuale) , Five-Fruit Salsa și Fruit Salsa .

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, puneți roșia, portocala, kiwi-urile, ceapa roșie, avocado, coriandru și ardeiul chile jalapeno. Procesați folosind setarea pulsului până când este tocată fin, dar nu destul de netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Se transferă într-un bol mediu și se ornează cu cantitatea dorită de sare de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Banfi Rosa Regale Brachetto cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Banfi Rosa Regale Brachetto
Banfi Rosa Regale Brachetto
Acest vin este prezentat în locațiile Starbucks® unde este oferit meniul lor de seară. Un vin spumant roșu moale, făcut din Brachetto. Acest soi de struguri extrem de aromat, complex și istoric crește doar în zona Acqui Terme, în sudul Piemontului. Macerarea la rece a strugurilor, urmată de o presare moale, permite extragerea aromelor intense tipice din coajă și conferă vinului culoarea caracteristică roșu rubiniu deschis. Foarte placut si extrem de elegant. Perfect pentru orice ocazie. Un vin spumant unic și festiv, un aperitiv seducător și un vin elegant de desert. Se asortează bine cu fructe de mare, brânzeturi, mâncăruri picante și ciocolată. Servit rece.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista