Salată thailandeză cu pansament de arahide

Salată thailandeză cu pansament de arahide
Salata Thai cu sos de arahide ar putea fi doar Asiatice rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,6 USD pe porție. O porție conține 124 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți ulei de susan, salată verde pentru bebeluși, roșii cherry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Salată thailandeză cu pansament de arahide, Salată De Pui Thailandeză Cu Pansament De Arahide, și Skinny salata Thai cu sos de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 8 ingrediente într-un blender; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați arahide; procesați 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Pentru a pregăti salata, împărțiți verdele și ingredientele rămase uniform între 2 farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
4
Stropiți fiecare salată cu 1/4 cană de pansament.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista