Salată principală de vară
Salata principală de vară ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Această rețetă face 9 porții cu 250 de calorii, 20 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,51 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați oțet de vin roșu, țelină, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 37%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salata principală de creveți, Prepararea principală cu salată Cobb clasică și Salată cu carne de vită.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu, căliți primele șapte ingrediente în ulei până când legumele sunt fragede.
Se ia de pe foc; se amestecă cu oțet. Se răcește timp de 5 minute. Într-un castron, aruncați orezul, puiul, țelina, ardeii și ceapa. se amestecă amestecul de șuncă. Acoperiți și lăsați la rece cel puțin 2 ore.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 37 de dolari pe sticlă.
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
Aromele de Golden Delicious Apple, piersici albe și nectarine sunt accentuate cu nuga, miere și zahăr brun. Aromele de piersici, mere și crème brulee se îmbină cu note de caramel, crustă de plăcintă caldă și mere copt.