Salată perfectă de fructe de vară

Salată perfectă de fructe de vară
Salata perfectă de fructe de vară ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 10 și costă 1,11 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 151 de calorii. Această rețetă este plăcută de 482 de bucătari și bucătari. Un amestec de coajă de lămâie, extract de vanilie, suc de portocale și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 3 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 85%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Salata de fructe cu sâmburi de spanac: Cea mai bună cină cu fructe de vară, Salată de roșii cu avocado – O salată de vară perfectă și Salată de fructe de vară.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert sucul de portocale, sucul de lămâie, zahărul brun, coaja de portocală și coaja de lămâie într-o cratiță la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se amestecă cu extract de vanilie. Se da deoparte la racit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
3
Așezați fructele într-un vas mare și transparent, în această ordine: ananas, căpșuni, kiwi, banane, portocale, struguri și afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
StruguriStruguri
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se toarnă sosul răcit peste fructe. Acoperiți și lăsați la frigider timp de 3 până la 4 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner

Salata de fructe poate fi asociată cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 37 de dolari pe sticlă.
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
Aromele de Golden Delicious Apple, piersici albe și nectarine sunt accentuate cu nuga, miere și zahăr brun. Aromele de piersici, mere și crème brulee se îmbină cu note de caramel, crustă de plăcintă caldă și mere copt.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Revista