Salată de ton și fasole de 10 minute

Salată de ton și fasole de 10 minute
Salata de ton și fasole de 10 minute necesită în jur 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 443 calorii, 17g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,18 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salată, piper, fasole de unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Pâine prăjită de 10 minute cu fasole de ton, Salată Sănătoasă De Ton De 5 Minute, și Sea the posibilities Challenge + salată sănătoasă de ton de 5 Minute.

Instrucțiuni

1
Amestecați morcovul, piperul, mazărea de zahăr și fasolea împreună într-un castron mare. Aruncați ușor frunzele de salată și jumătate din pansament, apoi fulgați tonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Stropiți cu mai mult pansament când serviți.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista