Salată de rață și orez sălbatic

Salată de rață și orez sălbatic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de rață și orez sălbatic. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 703 calorii. Pentru $6.37 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați scallions, ceapă, jumătăți de piept de rață magret și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui și orez sălbatic: o salată consistentă, sărată, Salată De Orez Sălbatic, și Cea Mai Bună Salată De Orez Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună toate ingredientele pentru pansament într-un castron mare și lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce faceți salată.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Clătiți bine orezul într-o sită mare sub apă rece, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
2
Încălziți untul într - o oală grea de 4 până la 5 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți ceapa, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați orez și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 3 minute. Se amestecă apă și bulion și se fierbe, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit, până când orezul este fraged, 1 până la 1 1/4 ore. (Boabele se vor despica, dar nu tot lichidul va fi absorbit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
BulionBulion
ApăApă
OrezOrez
4
Se scurge bine într-o strecurătoare și se răcește pentru a se încălzi înainte de a adăuga la pansament. (
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Întindeți orezul într-o tigaie superficială pentru a se răci mai repede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti zaharul intr-o oala de 4 litri cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se scurge într-o sită și se clătește sub apă rece pentru a opri gătitul, apoi se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4
Pat rață uscat și se condimentează cu sare și piper. Scorați pielea într-un model încrucișat și așezați rața, cu pielea în sus, într-o tigaie de copt ușor unsă (adâncime de 1 inch). Prăjiți în mijlocul cuptorului până când un termometru cu citire instantanee introdus orizontal în centru înregistrează 120 de metri F (pentru mediu-rar), aproximativ 25 de minute. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
Transferați rața pe o tăietură și, atunci când este suficient de rece pentru a o manipula, îndepărtați pielea. Tăiați subțire pielea (partea marcată în jos), menținând pieptul de rață cald, acoperit slab cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți pielea în tava de copt în mijlocul cuptorului până când este foarte crocantă, aproximativ 15 până la 20 de minute, apoi transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
7
Tăiați jumătățile de piept de rață pe jumătate orizontal (în stil fluture), apoi tăiați bobul în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
BoabeBoabe
8
Adăugați rață și orice sucuri la pansament împreună cu orez, snap-uri de zahăr, scallions, caise, nuci pecan și sare și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CaiseCaise
Nuci PecanNuci Pecan
ZahărZahăr
Rață întreagăRață întreagă
OrezOrez
SareSare
9
Chiar înainte de servire, împrăștiați pielea de rață crocantă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
10
* Disponibil la D ' Artagnan (800-327-824
11
și Hudson Valley Foie Gras (877-289-3643).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foie GrasFoie Gras
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista