Salată De Pui Vietnameză
Reteta Salata de Pui vietnamez ar putea satisface pofta ta vietnameză în aproximativ 5 ore. O porție conține 360 calorii, 24g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână sos de pește asiatic, ghimbir, arahide prăjite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Pui Vietnameză (Goi Ga), Salată De Pui Vietnameză, și Salată de pui Vietnameză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună suc de lămâie, usturoi, ghimbir, ardei iute, 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper, apoi se freacă peste tot puiul, în interior și în exterior. Marinați, acoperit, la temperatura camerei în timp ce gătiți legumele.
Se taie subțire varza cu slicer.
Tăiați morcovii în bețișoare subțiri (1/8 inch) cu un cuțit. Gatiti legumele intr-o oala mare cu apa clocotita sarata (2 linguri sare pentru 6 litri de apa) pana cand sunt crocante, 4 pana la 5 minute.
Transferați într-o sită mare sau strecurătoare cu o lingură cu fante (readuceți apa la fierbere) și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul.
Adăugați zahăr în apă clocotită, apoi adăugați pui cu marinată și gătiți, acoperit, 15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă puiul să stea în lichidul de gătit, acoperit, 30 de minute. Transferați cu grijă puiul cu clești pe o tăietură și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Tăiați grosolan carnea (și pielea, dacă doriți), transferându-se într-un castron mare.
Aduceți sosul de pește și zahărul brun la foc mic într-o cratiță mică, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Amestecați amestecul într-un blender împreună cu ardei iute, ghimbir și usturoi (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Se amestecă sucul de lămâie.
Transferați într-o sită mare sau strecurătoare cu o lingură cu fante (readuceți apa la fierbere) și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul.
Adăugați zahăr în apă clocotită, apoi adăugați pui cu marinată și gătiți, acoperit, 15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă puiul să stea în lichidul de gătit, acoperit, 30 de minute. Transferați cu grijă puiul cu clești pe o tăietură și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Tăiați grosolan carnea (și pielea, dacă doriți), transferându-se într-un castron mare.Faceți pansament în timp ce puiul se răcește: aduceți sosul de pește și zahărul brun la foc mic într-o cratiță mică, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Amestecați amestecul într-un blender împreună cu ardei iute, ghimbir și usturoi (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Se amestecă sucul de lămâie. Asamblați salata: aruncați legumele cu jumătate de pansament și puiul cu restul.
Serviți puiul peste legume și presărați alune, busuioc și mentă.
Se servește la temperatura camerei sau răcit.
* Puiul poate fi marinat până la 1 oră.* Puiul și legumele pot fi gătite cu 1 zi înainte. Se răcește separat (acoperit odată răcit).* Pansamentul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit într-un recipient etanș.
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "