Salată de căpșuni-Feta

Salată de căpșuni-Feta
Salata de căpșuni-Feta durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,62 USD per porție. O porție conține 170 de calorii, 4 g de proteine și 14 g de grăsimi. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de nuci, brânză Athenos feta, verdeață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca aperitiv la preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 57%. Acest scor este destul de bun. Salata de căpșuni feta, salata de căpșuni-feta și salata de căpșuni și feta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția sosului, într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Adăugați dressing chiar înainte de servire; amestecați ușor.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Elsa Bianchi Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Elsa Bianchi Chardonnay
Elsa Bianchi Chardonnay
Există arome luminoase, de intensitate medie, de lămâie cu miere, piersici și fructe tropicale, făcând acest vin imediat atractiv. O intrare moale și crocanta plăcută combină plăcerea atât ca aperitiv, cât și acompaniamentul perfect pentru mâncăruri mai ușoare.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista