Salată De Ardei Prăjiți
Salata de ardei prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 6 porții cu 50 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și primar dieta. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, roșii cherry, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Ardei Prăjiți, Salată De Ardei Prăjiți, și Salată De Ardei Prăjiți.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați roșiile, busuiocul, usturoiul, oțetul, sarea și piperul. Lingurați 1/3 cană în fiecare jumătate de ardei.
Transfer la un 13x9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă și se coace la 400 de euro timp de 20 de minute. Descoperi; se presara cu branza.
Coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca desculț Bulbuc Roz Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!