Salată Aromată De Somon Și Porumb De Susan

Salată Aromată De Somon Și Porumb De Susan
Salata parfumată de somon și porumb de susan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 1. O porție conține 1285 calorii, 80g de proteine, și 84G de grăsime. Pentru $13.01 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Un amestec de semințe de susan, somon, porumb de urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 82%. Încercați Salată aromată de somon și porumb de susan, Somon parfumat cu cinci condimente cu varză savuroasă, și Salată De Susan De Somon pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateNormal
Gata În37 m.
Porții1
Scor De Sănătate79
Revista