Răspândirea brânzei feta cu usturoi și mărar

Răspândirea brânzei feta cu usturoi și mărar
Răspândirea brânzei feta cu usturoi și mărar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 366 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper condimentat, brânză feta, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Usturoi Prăjit Și Mărar Ricotta Răspândit, Brânză cremă de mărar și arpagic răspândită, și Spread Picant Brânză Feta (Tirokafteri).

Instrucțiuni

1
Procesați primele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale. Acoperiți și răciți 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Se servește cu felii de castraveți, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1
Răspândirea poate fi înghețată într-un recipient etanș timp de până la 1 lună. Dezghețați în frigider cel puțin 24 de ore. Se amestecă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista