Rulouri De Primăvară Cu Banane
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre prietenos cu fodmap? Rulourile de primăvară cu banane ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 238 calorii, 0g de proteine, și 12g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ambalaje pentru rulouri de primăvară, zahăr brun, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Rulouri de primăvară Bananan și M & M, Rulouri De Primăvară Cu Banane, și Turon Cheesy (rulouri de primăvară cu banane) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți uleiul într-o friteuză sau o tigaie mare din fontă la 375 grade F (190 grade C).
Cojiți bananele și feliați-le pe jumătate pe lungime, apoi transversal în sferturi.
Așezați o bucată de banană în diagonală peste colțul unui înveliș de rulou de primăvară și presărați cu zahăr brun după gust.
Rulați din colț în centru, apoi pliați colțurile de sus și de jos și continuați să rulați. Scufundați degetul în apă și periați ultima margine pentru a sigila. Repetați cu bucățile de banane rămase.
Prăjiți câteva rulouri de banane la un moment dat în uleiul fierbinte până se rumenesc uniform.
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge.
Se servește cald sau rece.