Ambalaje Pentru Rulouri De Primăvară

Ambalaje Pentru Rulouri De Primăvară
Ambalajele de primăvară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 43 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 51 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână făină de pâine, ou, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvara. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Rola De Primăvară, Rulou De Primăvară Pentru Languste, și Salată Vietnameză De Primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cernem făina de pâine într-un castron mediu și facem o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți bine oul și apa rece. Bateți cu o lingură de lemn până se formează un aluat neted. Folosiți mai multă apă după cum este necesar. Frământați până când este elastic și flexibil. Acoperiți și răciți la frigider 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
3
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un pătrat de aproximativ 14x14 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Tăiați în 12 pătrate egale.
5
Rulați fiecare pătrat într-un pătrat foarte subțire de 6x6 inch. Se dă la frigider până la utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Rulourile de primăvară funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant ros. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ballatore Rosso Red Spumante cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Culoarea vibrantă, rubinie a Ballatore Rosso Red Spumante îl face un vin spumant captivant. Aromele îmbietoare care amintesc de mure și citrice formează un buchet încântător de complex. Bine echilibrat și bogat în caracter varietal, acest vin spumant reîmprospătează prin combinarea aromelor de zmeură și cireșe, oferind un finisaj clar și curat.În timp ce spumantele sunt savurate în mod tradițional cu deserturi, Ballatore Rosso Red Spumante este un însoțitor elegant și festiv pentru orice ocazie.Alcool: 8,20%
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista