Risotto De Sparanghel

Risotto De Sparanghel
Risotto de sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 393 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,5 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână parmezan, bulion de pui, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul sushi, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Risotto cu șuncă și sparanghel, Risotto Cu Sparanghel, și Risotto De Sparanghel.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, aduceți bulionul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați ceapa și orezul și gătiți, amestecând, până când orezul se rumeneste, aproximativ 5 minute. Se amestecă bulionul, 1/2 cană odată și se gătește, amestecând continuu până când aproape tot bulionul este absorbit înainte de a adăuga mai mult, până când orezul este al dente, aproximativ 20 de minute; adăugați apă fierbinte dacă aveți nevoie de mai mult lichid. Cu aproximativ 5 minute înainte ca orezul să fie gata, adăugați sparanghel, unt și parmezan și gătiți până când sparanghelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ParmezanParmezan
UntUnt
CeapăCeapă
BulionBulion
ApăApă
OrezOrez
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista