Risotto De Legume Prăjite

Risotto De Legume Prăjite
Nevoie de o garnitură fără gluten? Risotto de legume prăjite ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 5 porții cu 322 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, unt, amestec de legume prăjite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto de legume de primăvară cu Snapper întreg cu coadă galbenă prăjită, Risotto De Legume, și Risotto de cârnați și legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți stocul și păstrați-l la cald. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotati usturoiul în unt timp de 2-3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Adăugați orez și piper; gatiti si amestecati 2-3 minute. Reduceți căldura; amestecați vinul. Gatiti si amestecati pana cand tot lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați bulion încălzit, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant. Lăsați lichidul să se absoarbă între adaosuri. Gatiti doar pana cand risotto este cremos si orezul este aproape fraged. (Timpul de gătire este de aproximativ 20 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Adăugați legume; gatiti si amestecati pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
6
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva
Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva
Un nas complex de vișine, mure coapte, cassis și condimente calde, un gust neted și rotund și un finisaj lung. Amestec: 95% Sangiovese și 5% Merlot.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții5
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista