Risotto cu legume de primăvară și șuncă afumată

Risotto cu legume de primăvară și șuncă afumată
Risotto cu legume de primăvară și șuncă afumată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 439 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de vin, sparanghel, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto cu legume de primăvară, Risotto de pui cu legume de primăvară, și Risotto de șofran cu piure de năsturel și legume de primăvară –.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea in apa clocotita 1 minut; scurgere. Plonjați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FasoleFasole
2
Îndepărtați pielea exterioară dură din fasole; aruncați pielea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
3
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați sparanghel în tigaie; gatiti 4 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți sparanghelul din tigaie cu o lingură cu fante; clătiți sub apă rece. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
6
Adăugați bulion în apă clocotită; reduceți căldura. Păstrați cald la foc mic. Rezervați 3/4 cană amestec de bulion; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
7
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați ceapa și șunca în tigaie; gatiti 10 minute sau pana cand ceapa este frageda, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați orez; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Creșteți căldura la mediu-mare. Se amestecă vinul și se gătește 2 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
VinVin
10
Adăugați amestecul de bulion rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
11
Se amestecă mazărea, fasolea rezervată și sparanghelul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
FasoleFasole
MazăreMazăre
12
Adăugați 3/4 cană de amestec de bulion rezervat, amestecând până când lichidul este absorbit (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
13
Se ia de pe foc; se amestecă 1/2 cană de brânză, smântână, unt, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
PiperPiper
CremăCremă
SareSare
14
Așezați aproximativ 1 cană risotto în fiecare din cele 6 boluri puțin adânci; presărați fiecare porție cu 2 lingurițe de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista