Ribollita cu Pesto de ierburi

Ribollita cu Pesto de ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Ribollita cu Pesto de ierburi. Această rețetă servește 8 și costă 1,13 USD pe porție. O porție conține 152 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de busuioc, suc de lămâie, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fiecare Pesto De Plante, Pesto Cu Ierburi, și Paste cu Pesto cu trei plante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti supa, încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ceapa, morcovul și țelina; saut 6 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
3
Adăugați usturoi tocat; gatiti 1 minut. Se amestecă cartoful și salvia. Se amestecă bulionul; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se amestecă bietă; fierbeți încă 10 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
CartofiCartofi
BulionBulion
Chard ElvețianChard Elvețian
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Adăugați 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru și fasole pinto. Se fierbe 5 minute sau până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Fasole PintoFasole Pinto
SareSare
5
Se ia de pe foc; ține la cald.
6
Pentru a prepara pesto de ierburi, combinați busuiocul și ingredientele rămase, cu excepția pâinii, într-un robot de bucătărie. Procesați până la netezire, răzuind părțile laterale cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
PâinePâine
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
7
Întindeți 1 1/2 lingurițe pesto peste fiecare felie de pâine. Puneți 1 cană de supă în fiecare din cele 8 boluri. Puneți 1 felie de pâine acoperită cu pesto în fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
PâinePâine
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic

Ingrediente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista