Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli de ciuperci sălbatice. Această rețetă servește 4 și costă 6,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 61G de grăsime, și un total de 874 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello, ceapă verde, ambalaje wonton și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli de ciuperci sălbatice Cyn, Ravioli de ciuperci sălbatice în bulion de Porcini, și Ricotta-Taleggio Ravioli cu sos de ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați 1 linguriță de umplutură de ciuperci în centrul a 1 înveliș wonton. Udați marginile wontonului cu puțină apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2
Așezați un alt înveliș wonton deasupra și apăsați pentru a sigila marginile. Folosind o furculiță, sertizați în jurul marginilor, dacă doriți.
3
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată clocotită. Gatiti ravioli in apa clocotita pana cand se ridica la suprafata si sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Scurgere.
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Gatiti ciupercile pana se inmoaie, apoi adaugati usturoiul si continuati sa gatiti timp de 30 de secunde. Trageți tigaia de pe foc, adăugați scotch și întoarceți tigaia la arzător. Gatiti pana cand Scotch-ul este evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Portocala, Coaja
Scotch Whisky
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați ravioli, bulion de pui, unt și somon afumat și reduceți ușor, până când sosul are corp. Dish în 4 boluri si se presara cu marar, ceapa verde, și capere pe partea de sus a fiecărui castron de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Somon Afumat
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ravioli
2 Masline Umplute Cu Piment
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Topiți untul într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați șalotele și usturoiul și sotati timp de 2 minute, având grijă să nu ardeți usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Portocala, Coaja
10
Adăugați ciupercile și lăsați-le singure să se caramelizeze, fără a deranja ciupercile în timp ce gătesc. (Cu cât ciupercile sunt mai agitate, cu atât va fi eliberată mai multă umiditate.) Când ciupercile sunt bine rumenite, adăugați cimbru și pătrunjel. Degajează cu vermut și gătește până când lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Vermut
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Cesti Catei De Usturoi
11
Adăugați demi-glace de pui și reduceți până se usucă. Aruncați pudra de porcini, ceapa verde și panko și trageți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Se transferă într-o tigaie și se lasă să se răcească, neacoperită. Când se răcește, pliați brânzeturile și refrigerați, acoperite, într-un recipient strâns până când sunt gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii