Rachael Ray Pui Fajita Tortilla Supa

Rachael Ray Pui Fajita Tortilla Supa
Rachael Ray Pui Fajita Tortilla supa este un fără gluten felul principal. O porție conține 1167 calorii, 62g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,88 USD pe porție. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oferte de pui, scallions, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Supă De Tortilla Fajita De Pui, Crock Oală De Pui Fajita Tortilla Lasagna, și Fajita Tortilla Bowls pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista